Har du svårt att hitta en pigmenterad ögonskugga som sticker ut? Se hit! Zuii Organic har nu släppt nya, skrimriga och metalliska ögonskuggor i duos och quads.

Zuii Organic Metallic Eye Shadow.

 

Trots den krämiga känslan mot huden sitter dessa på plats och riktigt bra på ögonlocket. De är lätta att applicera. Använd en liten mängd för att få ett fräscht och daggfriskt utseende eller bygg upp en blickfångade  look.

  • Svep denna metalliska skönhet med ögonskuggsborste över hela ögonlocket.
  • Blanda ut med en blending brush eller torka av din ögonskuggsborste för att sudda ut skarpa linjer.
  • Med fingrarna kan du toppa din vanliga ögonskugga för att ge en lystrig och intressant blick.

 

 

Denna look är skapad av makeup artisten @organicmakeupprague

 

Resultatet ser nästan fuktigt ut med mycket lystrig finish. Det ser inte ut som andra vanliga skuggor. Våga sticka ut med klass. Ögonskuggorna är otroligt pigmenterade och lite räcker långt.

 

 

Dessa metalliska ögonskuggor består precis som de klassiska Zuii ögonskuggorna av ekologiska blomblad. Färgpigmenten är helt naturlig från växtriket och naturen. Det är en helt talkfri och veganvänlig produkt som även fungerar på känsliga ögon.

 

 

Nyanserna i paletterna är otroligt användbara. Kombinera för att enkelt skapa en din egen unika look. De ljusare nyanserna är otroligt snygga som highlighter och de bruna nyanserna är även snygga som bronzer. Prova dig fram i din lekfullhet och var samtidigt trygg med att du sätter vårdande smink på huden.