zuii organic bronzer

Säg hej till vår nya Bronze 'n' Glow-serie som ger form, färg och lyster!

En serie på fyra blombaserade produkter som smickrar den redan solbrända huden och ger en hälsosam glöd till den bleka huden. Spännande ingredienser som bambujuice, grönt te, kamomillextrakt och trollhassel hjälper huden att behålla sin fukt, vårdar huden och gör att produkterna känns fjäderlätta på huden. Serien innehåller: 

Zuii Organic Flora Luminising Créme Saturn, en lysterkräm skapar en fin lyster och sammetslen känsla på huden. Kombinationen av bambuextrakt, grönt te och kamomillextrakt ger en sofistikerad glöd till huden. Zuii’s traditionella kombination av rosor, jasmin och kamomill ger en lätt känsla på huden. Pumpa en liten mängd kräm på fingrarna och sprid på önskat område för lyster och glow!

zuii luminising creme

Zuii Organic Flora Powder Glow Highlighter Moon är ett finmalet skimrande puder som du applicerar på ansiktets höga punkter och nyckelben. Den talkfria, naturliga forumlan baserad på blommor täpper inte till porerna. Zuii’s traditionella kombination av malda rosor, jasmin och kamomill ger även pudret dess lätta känsla. Bambujuice, grönt te och trollhassel vårdar huden och hjälper den att bibehålla sin fukt. Applicera highlightern lätt på kindben, amorbåge, näsben, brynben och nyckelben för lyster, passar på både solkysst och blek hud.

Zuii Organic Flora Powder Shimmer Bronzer Sun är ett finmalt solpuder som ger form och glöd till ansiktet och kroppen. Den talkfria, naturliga forumlan baserad på blommor täpper inte till porerna. Zuii’s traditionella kombination av malda rosor, jasmin och kamomill ger även pudret dess lätta känsla. Bambujuice, grönt te och trollhassel vårdar huden och hjälper den att bibehålla sin fukt. Applicera solpudret med Zuii’s kabuki-borste på ansikte och kropp där du önskar mer färg, använd roterande rörelse för att öka färgdjupet. Applicera flera lager om du föredrar ett mörkare slutresultat.

Zuii Organic Flora Powder Contour Bronzer Jupiter är ett finmalt, matt solpuder som ger form och färg till ansiktet och kroppen. Den talkfria, naturliga forumlan baserad på blommor täpper inte till porerna. Zuii’s traditionella kombination av malda rosor, jasmin och kamomill ger även pudret dess lätta känsla. Bambujuice, grönt te och trollhassel vårdar huden och hjälper den att bibehålla sin fukt. Pudret är idealiskt för mörkare hud samt att använda för att framhäva skuggor i ansiktet. Applicera flera lager om du föredrar ett mörkare slutresultat. Applicera solpudret med Zuii’s kabuki-borste på ansikte och kropp där du önskar mer färg, använd roterande rörelse för att öka färgdjupet. Applicera flera lager om du föredrar ett mörkare slutresultat.

HÄR hittar du vår Bronze 'n' Glow-serie!

zuii highlighter moon