zuii organic foundation guide

 

Foundation är en basprodukt och favorit i mångas sminknecessär då foundation jämnar ut hudtonen och blir en fin bas under smink. Foundation skyddar huden mot yttre påfrestningar och Zuii's foundations fungerar vårdande och återfuktande på huden. 

Hos Zuii Organic finns fyra olika foundations så alla kan hitta sin favorit! Här går vi igenom dem:

 

zuii organic flytande foundation

 

Flora Liquid Foundation

Halvtäckande, återfuktande flytande foundation som ger huden en silkeslen och naturlig look. Applicera med borste, svamp eller fingrar och fixera sen med puder vid behov. Förbered huden med Flora Primer eller Colour Corrector Primer för extra jämnt och hållbart resultat.

Innehåller ringblomma som har anti-inflammatoriska egenskaper och aloe vera som är både läkande och lugnande. E-vitamin förstärker huden med en naturlig fuktspärr och antioxidanten C-vitamin minskar uppkomsten av små rynkor.

Foundationen passar alla hudtyper och dig som vill ha en halvtäckande, återfuktande foundation med lyster.

 

zuii organic powder foundation

 

Flora Powder Foundation

Ger medium till full täckning utan att täppa till porerna. Resultatet blir en naturligt strålande, ungdomlig finish. Applicera pudret på huden med en puderborste i cirkulerande rörelser. Börja från insidan av ansiktet, vid näsan, och arbeta utåt. Använd ensam eller över Zuii Liquid Foundation, Colour Corrective Primer eller Flora Primer. Applicera på nytt under dagen vid behov.

Powder Foundation innehåller en unik kombination av ekologiska rosenblad, ekologiska kamomill- och jasminblommor som får ditt ansikte att stråla. C-vitaminen i rosenbladen stärker hyn med en naturlig fuktbarriär, hjälper skadad hud och skyddar mot för tidigt åldrande. Foundationen ger ett solskydd på13-15 spf.

Foundationen passar alla hudtyper och dig som vill ha medium till full täckning och en semi-matt look.

 

zuii organic ultra powder foundation

 

Flora Ultra Powder Foundation

Ger lätt till medium täckning och fungerar som både foundation och puder över foundation då detta är ett extra fint malet puder. Ultra Powder Foundation ger en silkeslen look och känsla på huden. Applicera med tillhörande puff för ett mer täckande resultat eller med fluffig puderborste för att använda den som ett puder. Använd ensam eller över Zuii Liquid Foundation, Colour Corrective Primer eller Flora Primer.

Ultra Powder Foundation är berikad med aloe vera, camelliafröolja, marshmallowextrakt och trollhassel som skyddar och vårdar huden. Likt alla Zuii Organic’s produkter innehåller även denna en unik kombination av ekologiska rosenblad, ekologiska kamomill- och jasminblommor som får ditt ansikte att stråla.

Foundationen passar alla hudtyper och dig som vill ha lätt till medium täckning och en semi-matt look. Denna fungerar även perfekt att använda som puder att fixera foundation med.

 

zuii organic loose powder foundation

zuii organic flora loose powder foundation

 

Flora Loose Powder Foundation

Ger lätt till medium täckning och fungerar som både foundation och puder över foundation då detta är ett löst puder. Loose Powder Foundation ger en silkeslen look och en lätt känsla på huden. Applicera med tillhörande puff för ett mer täckande resultat eller med fluffig puderborste för att använda den som ett puder. Använd ensam eller över Zuii Liquid Foundation, Colour Corrective Primer eller Flora Primer.

Loose Powder Foundation ger dig upplevelsen av den sanna känslan av ”Wear Flowers On Your Face" och du kan tydligt se de vackra rosenbladen inne i dosan. Dessa rosenknoppar hjälper till att vårda och skydda huden från yttre påfrestningar. Flora Loose Powder är mycket bra på att kontrollera sebum och minimera glans. Berikad med marshmallowextrakt, trollhasselextrakt, camelliafröolja och aloe vera som försäkrar att huden känns återfuktad.

Foundationen passar alla hudtyper och dig som vill ha lätt till medium täckning och en semi-matt look. Denna fungerar även perfekt att använda som puder att fixera foundation med.