Certifieringar

 

 

Cosmos bildades 2002 då fem huvudsakliga organisationer som arbetar med ekologiska och naturliga kosmetikastandarder träffades på BioFach (den internationella ekologiska mässan i Nürnberg, Tyskland) och enades om att samarbeta för att utveckla en enad standard som kräver ett minimun på 95 % certifierade ekologiska ingredienser och med de återstående 5 % från naturligt ursprung.

NASAA förbjuder användning av syntetiska och kemiska ingredienser i produkter som är certifierade. BDIH är en sammanslutning av industriföretag och tradingfirmor för läkemedel, sjukvårdsprodukter, kosttillskott och hygienprodukter. Kräver ett minimum av 95 % certifierade ekologiska ingredienser med de återstående 5 % från ett naturligt ursprung. NASAA förbjuder användning av syntetiska och kemiska ingredienser i produkter som är certifierade.

 

 

 

 

 

NASAA tillhandahåller den enda konsumentgarantin för att kontrollera ekologiskt produktkrav. Kravet är minst 95 % certifierade ekologiska ingredienser där de resterande 5 % är från naturligt ursprung. NASAA förbjuder användning av syntetiska och kemiska ingredienser från produkter som är certifierade. NASAA är nationellt granskad och ackrediterad under Australian Department of Agriculture (DOA) Organic and Bio-dynamic Program.

 

 

 

 

The Vegan Society står för en internationell, autentisk veganstandard. Idag måste produkter klara följande kriterier för att vara berättigade till registrering:

- Ingredienser får inte innehålla eller ha innehållit användningen av någon djurprodukt, biprodukt eller derivat.

- Inga djurförsök

 

Zuii Organic erbjuder ett omfattande urval veganvänliga alternativ inom vårt sortiment.

 

 

 

Not tested on animals Detta garanterar konsumenterna att inga nya djurförsök användes i utvecklingen av en produkt inom Zuii Organic-sortimentet.

 

 

 

 Signifies Zuii Guarantee Detta märke betyder att Zuii garanterar att produkterna tillverkats i Australien.

 

 

 

 Detta säkerställer att Zuii Organic’s produkter eller dess ingredienser aldrig någonsin testats på djur.

 

 

 

 Zuii Australia Detta symboliserar att Zuii har anammat essensen av naturen med en unik blandning av Certified Organic Flora-produkter och ingredienser.

Zuii använder sig av ros-, jasmin- och kamomillblommor för att skapa en produkt som vårdar och skyddar hälsan hos din hud.