Tan & Treat

Tan & Treat

Zuii Organic har återigen lyckats med att utveckla något helt nytt och har omvandlat fantastiska naturliga och ekologiska certifierade råvaror till en vegansk brun utan sol-serie!

Alla produkter i tan-serien ger din hud en fuktboost och skapar en vacker, äkta solkysst hud. Slipp solens skadliga strålar, orangea nyanser eller konstgjorda färgämnen! Ekologisk certifierad bambujuice är en av huvudingredienserna som genomsyrar produkterna. Bambu är ett av världens snabbast växande och starkaste växt vars juice främjar pigg och frisk hy. Bambujuice i kombination med ingredienser från bland annat de nordiska kända lavar, mossor och ormbunkar utgör en närings- och vitaminrik bas. Med denna blandning ger Zuii Organic’s brun utan sol-serie huden lyster, fräschör och återfuktning.

Produkterna har en fräsch doft och glädjer både sinne och hud! Zuii’s kärlek till naturen syns och känns på produkterna: de är tillverkade utan att äventyra miljön med bästa möjliga, naturliga, lugnande och ekologiska ingredienser.

Artiklar 1 till 12 av totalt 13

per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2

Artiklar 1 till 12 av totalt 13

per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2