KÖPVILLKOR

Betalning
Leveransvilkor
Returer
Registret

 

 

BETALNING

Vår webbutik accepterar följande betalningssätt:

  • Kort (Visa och MasterCard)
  • Internetbank
  • Klarna Delbetalning
  • Klarna Faktura
  • Klarna Konto
  • Zuii -Presentkort

   KCSE

 


Klarna

 

Med Klarna Checkout kan du handla enklare, mer flexibelt och säkrare på nätet. Utan krångel och utan lösenord identifierar vi dig  och därefter kan du välja det betalningssätt som passar dig bäst. Du kan betala med Klarna Faktura, Klarna Konto, kort (Visa & Mastercard) eller med direkt bank (Nordea, SEB & Handelsbanken). 
Då du lämnar information i kassan godkänner du Klarnas villkor som du hittar i kassan.

Om du har frågor gällande betalning ber vi dig ta kontakt med Klarnas kundtjänst på 08-120 120 10 (vardagar 8:00-20:00, lö & sö 10:00-17:00).

MER INFO

 


Zuii -Presentkort

 

Med Zuii-presentkort kan du betala på zuiiorganic.se nätbutik.  

Du betalar presentkortet på förhand och får en KOD som du handlar med i butiken. Du kan e-posta presentkortet vidare till en tredje person. Presentkortet kan inte växlas tillbaka till pengar och den gäller i sex månader från inköpsdatum. 

 


 

 

 


 

LEVERANSVILLKOR

Leveranser

Leveranssätt (Sverige)

Leveranssätt 1: Vi bjuder på fraktavgiften om du väljer ekonomipaket (consumer parcel). Du hämtar ditt paket från ditt närmaste paketutlämningsställe.

Leveranssätt 2: Du får paketet levererat direkt till din adress. Då är fraktavgiften 150 kr. För företag gäller särskilda leveransavtal.

 

 


 

 

Orderbekräftelse och leveranssätt

Du får en orderbekräftelse när vi har mottagit din order.

Vi levererar ordern till dig så snart som möjligt. Den beräknade leveranstiden är 3-5 arbetsdagar. De varor som inte finns i lager skickas så snart som möjligt utan extra fraktkostnader. Du kan återkalla din order om vi inte kan leverera den till dig inom två veckor.

Vill du veta mer, kontakta oss på info@miraz.fi. Vi reserverar oss rätten att inte acceptera beställningen.

Du måste ha fyllt 18 år för att handla i vår internetbutik.

 

 


 

RETURER

Du har rätt att ångra eller byta ditt köp inom 14 dagar efter du har mottagit varan.  Kontakta oss (info@miraz.fi) innan du skickar tillbaka varan så att vi kan godkänna returen.  Märk alltid ditt namn samt ordernummer på returen.  När vi har mottagit returen kontrollerar vi att varorna är i säljbart skick.  Vid godkänd retur återbetalar vi dina pengar.  Kom ihåg att informera oss om din e-mailadress och ditt bankgironummer i IBAN-form. Du som kund står själv för returportot. Vid underkänd retur (varorna är brutna eller skadade) kan avdrag göras på återbetalningen.  Ingen återbetalning sker när en vara är använd. 

-          Ångerrätten gäller inte för varuprover

-          Ångerrätten gäller inte för använda, brutna eller skadade varor

-          Ångerrätter gäller inte om förpackningen inte är hel och obruten

-          Ångerrätten gäller inte för varor som reats ut p.g.a. på grund av kort hållbarhet/bäst före datum

Ångerrätten gäller inte för företag

 


 

REGISTRET

 
DEN REGISTERANSVARIGE
Miraz Trading Oy (FI23803965) 
Ahertajankatu 19 
37220 Tammerfors, Finland
Kontaktperson Timo Tyynysniemi 
Telefon +358 443425800
E-mail  timo.tyynysniemi@miraz.fi 

REGISTRETS NAMN
Miraz Trading Oy:s internetbutikens kundregister

SYFTET AV REGISTRET

Upprätthållande av kundrelationen med registrerade och köpande kunder av Miraz Trading Oy:s internetbutik.

 

Registret används  för indentifikation, direktmarknadsföring, kundundersökningar, nyhetsbrev, leveransuppföljning och sökning av försvunna paket, arkivering och behandling av information.

Uppgifter kan användas för att utveckla butikens funktioner och statistiska  ändamål.  All information behandlas enligt den finska lagen om personuppgifter.

 

Uppgifter I i registret kan användas i internetbutikens egna register  i reklamsyfte men vidarebefodras inte till tredjepart.  Miraz Trading kan använda samarbetspartner för att   underhålla kund- och serviceförhållanden.  En del av

informationen kan flyttas till samarbetpartners datorer på grund av tekniska skäl.  

 

Miraz Trading Oy:s internetbutik har rättighet att upprätthålla en lista av kundregistrets innehåll för att t.ex. skicka brev eller e-mail till internetbutikens kunder.  Kunden har rätt att upphäva andvänding av sina uppgifter genom att skicka mail om detta till info@miraz.fi eller direkt till mirja .tyynysniemi@miraz.fi

 

REGISTRETS DATAINNEHÅLL
För- och efternamn
E-mailadress
Postadress
Telefonnummer
Information om order
Fraktinformation


UTLÄMNANDE OCH ÖVERSÄNDANDE AV UPPGIFTER

 
Uppgifter lämnas inte till utomstående.  Uppgifter i registret överlämnas inte utanför EU. Information kan raderas om användaren ber om detta.. 
  
SKYDDET AV REGISTRET


Registret lämnas inte till utomstående.   Änvändingsrätt förutsätter att man har rättighet till internetbutikens interna nät som finns på Miraz Trading Oy:s server som är skyddad med ett lösenord.